§1 Personuppgifter

FinanceFreely.com hanterar inga personuppgifter eller ansökningar, alla ansökningar hanteras av de kreditbolag och långivare som du hittar på sidan. Den epost som du anger vid anmälan för nyhetsbrevet sparas i en egen databas och vi lämmnar ej ut eller säljs dessa e-postadresser till tredjepart. E-postadressen kan används för reklam i form av e-post utskick av eventuella erbjudanden och nyheter. Vill du bli av registrerad från framtida e-post utskick ska du välja ”unsubscribe me from this mailing list” nästa gång du får ett meddelande från oss!

FinanceFreely.com utför inga kreditupplysningar!

§2 Ansvar

FinanceFreely.com tar inte ansvar för eventuella skador eller konflikter beträffande lån, avtal eller överenskommelser mellan lånegivare, kreditbolag och dig som låntagare. FinanceFreely.com kan ej krävas på ersättning för skador eller ses som delaktig i  eventuella tvister som uppstår mellan dig som låntagare och lånegivare. FinanceFreely.com tillhandahåller enadst en tjänst för att lätt hitta bästa långivare när du behöver låna pengar. Det är upp till dig som låntagare att själv ta del av de villkor som gäller hos varje enskild långivare och kreditbolag!

Vi rekommenderar att du gör en budget innan du ansöker om lån och vi avråder starkt privatpersoner med stora skulder och låg inkomst att ansöka om något lån!

§3 Finansiell Information Ansvarsfriskrivning

(a) Här på webbplatsen finns information och jämförelse tjänster i samband med särskilda produkter och tjänster, inklusive finansiella tjänster. Webbplatsen ger inte finansiell rådgivning, råd om särskilda investeringar eller investeringsbeslut, skatt eller juridisk rådgivning. Inte heller rekommenderar vi särskilda produkter eller tjänster. Du bör ta professionell finansiell rådgivning i samband med, eller oberoende forskning och kontrollera all information som du hittar på vår hemsida och vill förlita sig på, vare sig för att göra ett investeringsbeslut, ett köp eller på annat sätt.

(b) Vi strävar efter att hålla informationen på webbplatsen korrekt, fullständig och uppdaterad, kan vi inte garantera, och kommer inte att vara ansvariga för eventuella skador eller förluster relaterade till, riktighet, fullständighet eller aktualitet av informationen.

(c) Vi vill göra er uppmärksamma på att när det gäller investeringar så kan värdet gå ned såväl som upp. Risken är att du som investerare kanske inte får tillbaka det belopp du investerat och viktigt att tänka på också är att tidigare resultat är inte nödvändigtvis en vägledning för framtida avkastning.

§4 Vårt Innehåll

(a) Allt Innehåll, design, mjukvara, databaser, text, grafik och allt annat material på webbplatsen ägs av oss eller våra licensgivare och skyddas av upphovsrätt.

(b) Du kan använda webbplatsen för ditt egen, icke-kommersiellt bruk. Det är tillåtet att ladda ner och skriva ut en kopia på varje sida på webbplatsen för endast personligt bruk. Bortsett från detta ingen av innehåll, design, mjukvara, text, grafik eller annat material som används på webbplatsen får återges, modifieras eller omfördelas utan vårt föregående och uttryckligt tillstånd. Du får inte använda denna webbplats för något kommersiellt syfte utan skriftligt medgivande.

(c) Vi ger inte någon rekommendation till de experter, investeringsrådgivare eller innehåll som publiceras på vår hemsida från tredje part.

§5 Länkar och Företag

(a) Webbplatsen innehåller information och länkar till andra företag och tredje parts webbplatser. Vi är inte på något sätt ansvariga för informationen som visas på, sekretesspolicyn för, eller de metoder som upprätthålls av nämnda tredje part. Vi är inte heller på något sätt ansvariga för de produkter eller tjänster som dessa företag erbjuder.

(b) Alla överenskommelser mellan dig och tredje part som utnyttjas via webbplatsen är på egen risk. Vi tar inget ansvar för eventuella följder som direkt eller indirekt till handling eller underlåtenhet du tar grundar sig på information, tjänster eller annat material som finns på denna webbplats.

(c) En del av länkarna till tredje parts webbplatser på vår hemsida är affiliate länkar. Detta innebär att vi kan få provision om du klickar på en länk som tar dig vidare till en tredje part webbplats eller om du köper en produkt från en tredje parts webbplats.