Europeiska ERV är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstereseförsäkringar och försäkringar för utlandsstationerade. Varje år försäkrar ERV 1,2 miljoner privatresenärer och 3,5 miljoner bank- och kreditkort.

Som ett stort, internationellt försäkringsbolag med servicenät över hela världen kan ERV ge sina kunder ett tryggt och säkert resande. Europeiska ERV bildades 1920 vilket betyder att de har lång erfarenhet av försäkringsbranschen, över 90 år!

ERV - Erbjuder

ERV - Reseförsäkring

Europeiska ERVs reseförsäkringar passar för alla typer av privatresor: långa och korta, sport eller sol, charter eller en resa som du själv plockat ihop. Du anpassar försäkringen efter vilket skydd du behöver och efter hemförsäkringens basskydd.

ERV erbjuder även specialanpassade försäkringar till resan så som: Extra skydd för dig som är 70+ eller som reser efter v. 28 i graviditeten.

ERV - Avbeställningsskydd

Avboka och få pengar tillbaka när något oväntat händer. Resor, evenemang, hotellbokningar och biljetter är områden som Europeiska ERVs avbeställningsskydd täcker in. Kom bara ihåg att försäkringen måste betalas inom två dagar – från det att din resa eller ditt evenemang ska vara betalt.

Som oförutsedd händelse räknas bland annat om du eller en nära anhörig blir sjuk, om du får din beviljade semester indragen på grund av en viktig tjänsteresa, eller om något annat allvarligt händer.

ERV - Företagsförsäkring

Europeiska ERV är specialister inom företagsförsäkring för tjänsteresor och försäkring för utlandsplacerad personal. Vi har försäkrat tjänsteresenärer och utlandsplacerade under en lång tid och vet både vad som kan hända och vilket skydd som behövs.

Tillgängliga företagsförsäkringar: Tjänstereseförsäkring, Expatriatförsäkring, Försäkring för affärsbesök och Enstaka tjänsteresor.

ERV - Kortförsäkring / Affinity

Europeiska ERV har arbetat med kortförsäkringar / affinity under de senaste 30 åren. Det är en viktig del av vår kärnverksamhet. Som marknadsledande inom kortförsäkringar erbjuder vi flexibla försäkringslösningar och snabb service till både banker, företag och medlemsorganisationer.

Oavsett om ni är en stor bank med många kortkunder, en liten medlemsorganisation eller en rikstäckande butikskedja kan en försäkring skapa mervärde både för er och era kunder.

Kontakt Uppgifter:

Företagsnamn: ERV

Org. nr:
Adress: Löfströms Allé 6A, Sundbyberg

Telefon: 0770 457 971
E-post: Info@erv.se

Öppettider Kundtjänst:

Måndag – Fredagar: 8.15 – 16.45
Lördag – Söndag: Stängt

Villkor:

  • Måste ha fyllt 18 år
FLER FÖRETAG