Fackförbundet ST är det största fackförbundet inom statlig verksamhet med 90 000 medlemmar. STs medlemmar arbetar inom statliga myndigheter och verk, bolag med statligt uppdrag, universitet, högskolor och statligt finansierade stiftelser.

Som Sveriges enda fackförbund som uteslutande organiserar statligt anställda har vi en unik kunskap om hur det är att arbeta inom just statlig verksamhet. Vi är övertygade om att alla anställda tjänar på att vara medlemmar i samma fackförbund istället för att dela upp sig i olika yrkesförbund.

Fackförbundet ST - Erbjuder

Inkomstförsäkring - Yrkesverksam

Som medlem i ST får du Inkomstförsäkring, Tjänster som kan hjälpa din karriär, Lönerådgivning (coachning inför lönesamtalet), Facklig rådgivning förhandlingshjälp, Möjlighet att påverka arbetslivet samt extra försäkringar som ger trygghet som till exempel liv- och olycksfallsförsäkring.

Du är försäkrad från första dagen som ny medlem. ST har som mål att hela tiden öka mervärdet och tryggheten för dig som medlem. Tack vare att ST slutit avtal direkt med olika försäkringsbolag kan vi erbjuda dig som medlem bra försäkringar till låga premier.

Inkomstförsäkring - Student

ST Student är Fackförbundet STs studentmedlemskap för dig som studerar på universitet eller högskola. ST förbereder dig på en karriär i staten och guidar dig på din väg till drömjobbet. Som medlem i ST Student får du: Kvalificerad rådgivning kring jobbsök, arbetsvillkor och karriär medan du studerar samt möjlighet att knyta kontakter på STs olika evenemang, föreläsningar och arbetsplatsbesök.

Som student kan du välja att bli yrkesverksam medlem och då kostar det endast 100 kr för hela första året för dig som tidigare varit studentmedlem (Ordinarie pris 996 kr)

Kontakt Uppgifter:

Företagsnamn: Fackförbundet ST

Org. nr: 802003-2101
Adress: Box 5308, 102 47 Stockholm

Telefon: 0771-555 444
E-post: St@st.org

Öppettider Kundtjänst:

Måndag – Fredagar: 08.30 – 16.30
Lördag – Söndag: Stängt

Villkor:

  • Måste vara 18 år
FLER FÖRETAG