If är ett försäkringsbolag med cirka 3,6 miljoner kunder i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Estland, Lettland och Litauen. If erbjuder sakförsäkringar, personförsäkringar och företagsförsäkringar för kunder på nationella marknader i dessa länder. Ifs verksamhet är indelad i fyra affärsområden baserat på segmenten Privat, Företag, Industri och Baltikum. Affärsområde Privat vänder sig till privatkunder i hela Norden.

If - Erbjuder

If - Bilförsäkring

Hos If försäkringar kan du välja mellan 5 olika bilförsäkringar som erbjuder till exempel Räddning inkl. assistans samt ersättning om din bil skulle bli skadad vid brand eller otur. Idag kan du välja mellan följande försäkringar: Stor Bil, Helförsäkring, Halvförsäkring, Trafik-Xtra och Traffikförsäkring.

Att ha en trafikförsäkring är det krav på för att få köra med bilen. Helförsäkring passar de flesta vars bil är äldre än tre år. Halvförsäkring räcker om bilen är ny och har vagnskadegaranti eller när den inte längre är värd att helförsäkra. TrafikXtra är ett alternativ till en äldre bil som du vill ha stöldförsäkring till och hjälp med bärgning. Med Stor Bilförsäkring får du en försäkring där bland annat hyrbil, ersättning för ny bil och drulleförsäkring, ingår.

If - Hemförsäkring

Med If’s hemförsäkring kan du få ersättning om dina saker stjäls vid inbrott eller förstörs i en brand. Om din bostad blir obrukbar på grund av vatten- eller brandskada hjälper If dig med ersättningsbostad. Det ingår också ett personligt skydd som hjälper dig om du blir sjuk på resan, hamnar i rättstvist, krävd på skadestånd eller utsatt för rån eller överfall.

För dig som äger en villa eller ett radhus behövs en villaförsäkring för byggnaderna, tomten och för dina saker. Du som äger en bostadsrätt behöver en hemförsäkring med tillägget Bostadsrätt – en bostadsrättsförsäkring – för bästa försäkringsskydd.

Kontakt Uppgifter:

Företagsnamn: If Skadeförsäkring

Org. nr: 516401-8102
Adress: Privat P10 106 80 Stockholm

Telefon: 0771 – 655 655
E-post: Info@if.se

Öppettider Kundtjänst:

Måndag – Fredagar: 07.30 – 19.00
Lördag – Söndag: Stängt

Villkor:

  • Måste ha fyllt 18 år
FLER FÖRETAG