Alla har vi försäkringar, men vad många inte vet är att där finns pengar att spara genom att byta försäkringar. Ibland kan det röra sig om tusenlappar som du kan spara bara genom att byta försäkringsbolag.

Men även om man vet att man skulle kunna spara pengar på att byta försäkringar, så är det många som väljer att inte göra det eftersom det kräver rätt mycket arbete med att jämföra dem olika försäkringarna hos alla försäkringsbolagen.

Därför har vi på FinanceFreely.com valt att jämföra några av dem ledande försäkringsbolagen i Sverige och alla försäkringar som dem erbjuder. Här under hittar du några av försäkringsbolagen som vi jämför, du kan även enkelt se alla försäkringar som försäkringsbolagen erbjuder.

Mest Besökta Försäkringstyperna

Bäst Försäkringsbolag

{{insurance.terms}}

*FinanceFreely.com erbjuder en oberoende och helt gratis jämförelsetjänst av lån, försäkringar, kreditkort, investeringsprodukter samt andra banktjänster. För att ha möjlighet att erbjuda denna tjänst helt gratis får vi ibland provision från några av företagen som vi hänvisar dig till.

Försäkringar

Att få ett bra erbjudande på försäkringar är inte så enkelt som att välja den billigaste försäkringen. Risken med att göra detta är att du kommer gå och betala för sånt du kanske inte behöver och dessutom kanske den inte täcker samma saker som din tidigare försäkring.

Så här hittar du dem bästa priserna på försäkringar oavsett om du ska försäkra huset, bilen eller barnen.

1. Upptäck

Det är ingen idé att betala för en försäkringar som inte ger dig skydd du behöver och du kommer bara slösa pengar om du betalar för en försäkringar du aldrig kommer kunna använda.

Så innan du börjar jämföra försäkringar är det klokt att besöka dem olika försäkringsbolagens hemsidor för att försöka förstå vad deras försäkringar erbjuder.

I våra jämförelser hittar du allt du kan behöva veta för att tryggt och enkelt ha möjlighet att välja en försäkring som passar dina behov.

2. Välj

När du har läst på om dem olika försäkringarna är det tid att försäkra hittar den bästa försäkringen. Då finns det lita att tänka på och några vanliga frågor man bör fråga sig är:

Vad vill du skydda med försäkringen? Hur mycket skydd behöver du? Hur vill du betala för din försäkring? (Månadsvis eller helår).

3. Sök

Nu när du vet vad du behöver är det tid att välja försäkring. Här på FinanceFreely.com kan du enkelt jämföra några av dem vanligaste försäkringstyperna och att hitta dem bästa priserna är väldigt enkelt då vi visar alla kostnader.

Med våra jämförelsetabeller blir det enkelt för dig att jämföra dina alternativ och hitta lämpliga försäkringar som passar dina behov.

4. Jämför priser

När du har valt ut en handfull försäkringsbolag som erbjuder några lämpliga försäkringar, är det dags att jämföra priser.

När du besöker någon av våra jämförelsesidor kan du enkelt se vilken typ av försäkring det är vi har jämfört. Till exempel på sidan Bilförsäkring har vi jämfört alla typer av bilförsäkringar från några av dem ledande försäkringsbolagen. Vi försöker hålla alla priser uppdaterade, men för att vara säker på att priset gäller bör du besöka försäkringsbolaget som erbjuder försäkringen. Detta kan du enkelt göra genom att klicka på den gröna knappen ”Läs Mer” och du kommer att skickas direkt till försäkringsbolagets hemsida, där du enkelt kan få ett prisförslag.