Bäst Plattformar för Social Trading

{{invest.name}}

Courtage
{{invest.courtage}}
Årsavgift
{{invest.fee}} kr
Minsta Insättning
{{invest.deposit}}

{{invest.terms}}

*FinanceFreely.com erbjuder en oberoende och helt gratis jämförelsetjänst av lån, försäkringar, kreditkort, investeringsprodukter samt andra banktjänster. För att ha möjlighet att erbjuda denna tjänst helt gratis får vi ibland provision från några av företagen som vi hänvisar dig till.

Social Trading

Social Trading är ett nytt sätt för värdepappershandlare och investerare att få tillgång till de finansiella marknaderna. Social trading bygger på tanken att den kollektiva visdomen från tusentals handlare är bättre än en ensam handlare. Genom att ansluta investerare från hela världen via ett socialt nätverk där dessa kan dela sina åsikter och affärer i realtid så kan andra investerare använda sig den informationen för att ta beslut baserat på sociala snarare än fundamentala eller tekniska analyser innan man köper eller säljer den underliggande tillgången.

Går det att tjäna pengar på Social Trading?

Det är ett känt faktum att endast ett fåtal värdepappershandlare lyckas vara framgångsrika på kortsiktig handel med värdepapper, men med social trading har du möjlighet att följa handlare som är framgångsrika vilket gör det möjligt för dig att investera dina pengar i samma värdepapper som de gör. Social trading fungerar på samma sätt som till exempel Forex Trading där du både kan köpa och sälja positioner i det underliggande tillgången. Detta betyder att du kan tjäna pengar både när priset går upp och ner.

Vad är ett Social Trading Nätverk?

De social trading nätverken är det som förbinder alla handlare på samma sätt Facebook och Twitter ansluta vänner och familj. De flesta social trading är uppbyggda kring informationsutbyte men, även ett fokus kring de ”sociala aspekterna” och ”automatiserad handel” spelar in.

På dem ledande nätverken har du möjlighet att analysera och kommentera resultatet av andra handlares affärer, samtidigt som du automatiskt kan kopiera all affärer som de handlarna som du följer gör.

Fördelar med Social Trading

  1. Du lär dig snabbare – För någon som vill bli framgångsrika på att handla värdepapper så krävs det en betydande mängd träning. För att bli bra på att handla aktier och andra värdepapper så är det även viktigt att veta hur man hittar trender, läser diagram samt hitta mönster och rörelser på marknaden. Men problemet att lära sig allt det här på egen hand kan ta rätt lång tid, visst finns det många resurser på nätet som hemsidor, e-böcker eller filmer. Men, vi skulle nog vilja påstå att det bästa man kan göra för att bli framgångsrik på att handla aktier är att faktiskt handla och vara aktiv på marknaden. Vi social trading så får du tillgång till en stor mängd bra verktyg som kan hjälpa dig i din handel, men du har även möjlighet att kontakta och följa andra investerare samtidigt som du kan prata med dem om hur de tänker när de handlar.
  2. Tjäna pengar när du lär dig – Som du säkert vet så är det ovanligt att få betalt för att lära sig något, men med social trading kan du både lära dig handla aktier samtidigt som du har möjlighet att tjäna pengar. De sociala handelsplattformarna erbjuda denna fördel att som ny investerare ha möjlighet att tjäna pengar. Via social trading kan du inte bara lära sig snabbt, utan du kan också tjäna pengar samtidigt!
  3. Förbättra din riskhanteringen – De sociala handels plattformarna kan vara till enorm hjälp för att förbättra din förmåga att hantera risker vid din handel. Genom att kopiera och observera mer framgångsrika investerare, kommer du att bli bättre på att förstå vilka strategier som fungerar och de som inte gör det.

Risker med Social Trading