Bäst Kreditkort

{{card.name}}

Kreditutrymme
{{card.limit}} kr
Räntefria dagar
{{card.time}}
Årsränta vid kredit
{{card.fee}}
Årskostnad
{{card.yearlyfee}}

{{card.terms}}

Villkor

 • Minst {{card.age}} år
 • Svensk Medborgare
 • Årsinkomst: {{card.income}}
 • Se all villkor genom att klicka på loggan

Anmärkningar

 • Godtar Betalningsanmärkningar:
 • Använder UC:

Avgifter

 • Årskostnad: {{card.yearlyfee}}
 • Valutaväxlingsavgift: {{card.exchangefee}}

*FinanceFreely.com erbjuder en oberoende och helt gratis jämförelsetjänst av lån, försäkringar, kreditkort, investeringsprodukter samt andra banktjänster. För att ha möjlighet att erbjuda denna tjänst helt gratis får vi ibland provision från några av företagen som vi hänvisar dig till.

Kreditkort

Kreditkort kan vara ett billigt och bekvämt sätt att låna pengar. Oftast erbjuder dem större flexibilitet än ett vanligt lån och är oftast är dem något billigare. Anledningen till att dem är bättre än till exempel snabblån och SMSlån är att du har direkt tillgång till krediten som du har ansökt om, så istället för att du ska behöva vänta på att få ett lån godkänt så kan du spendera pengarna när du än behöver dem. Sen finns det även vissa kreditkort som erbjuder räntefria dagar och då behöver du inte betala något för pengarna du lånar, till skillnad från många lån som oftast har någon typ av avgift.

Men med så många olika typer av kreditkort på marknaden kan det vara svårt att veta vilket kreditkort som är bäst. Därför har vi valt att göra lite jämförelser på några av dem mest populära kreditkorten i Sverige.

Vilket kort som är bäst att välja beror helt på vad du behöver kortet till. Till exempel så finns det vissa kreditkort som är bra när du ska ut och resa. Sen finns det kreditkort som är bättre när det kommer till shopping eftersom dessa oftast erbjuder någon typ av ”cash back” erbjudande.

Så innan du börja jämföra kreditkort måste du bestämma vilken typ av kort du behöver. Just nu jämför vi kreditkort som är bra när man ska ut och resa, kreditkort för shopping och kreditkort som erbjuder försäkringar.

Ansök om kreditkort online

När du har hittat ett antal kreditkort som du tycker passar dina behov, börja med att ansöka om det kreditkort som du tycker har bäst villkor, etc. Du bör aldrig ansöka om flera kreditkort samtidigt eftersom alla kortgivarna kommer göra en kreditprövning på dig och oftast gör dem en kreditpröva hos UC och om du har flera UC förfrågningar så kan du få problem med att få ett kreditkort eller lån.

Fördelar med kreditkort?

Oftast när man hör talas om krediter av olika slag så anses det vara något negativt. Och ibland kan man få intrycket av att många anser att krediter leder till en dålig privatekonomi. Men här tänkte vi går igenom några punkter då ett kreditkort faktiskt kan vara att föredra jämför med att till exempel låna pengar.

 • Snabba Pengar – Med ett kreditkort får du på ett snabbt och smidigt sätt tag på pengar utan att ansöka om ett lån. Idag finns det ett antal olika kreditkortsutgivare som erbjuder kreditkort med räntefria köp i 45 till 60 dagar. På så sätt kan du köpa något du inte har råd med idag och sen betala av det när du till exempel får in din lön.
 • Säkerhet vid Semester – Att betala med ett kreditkort under semestern kan vara att fördra då du oftast får en extra säkerhet i form av reseförsäkring och avbeställningsskydd förutsatt att du har betalt resan med ditt kreditkort. Se fler kreditkort för resor här.
 • Köp via Internet – Idag gör alla köp via internet, men detta har även lett till att bedrägerierna har ökat. Dock kan du skydda dig genom att handla med ett kreditkort då många kortutgivare har börjat erbjuda så kallade bedrägeriskydd. Om du väljer ett kreditkort med bedrägeriskydd så får du ersättning ifall någon obehörig skulle gör ett inköp med ditt kort.
 • Poäng vid Köp – Idag har du säkert något matkort som du har fått från ICA eller Coop. Med dessa kort kan du samla poäng i och med att du handlar mat. På samma viss kan du idag få poäng när du handlar med ditt kreditkort. Poängen omvandlas sen till förmåner som kan vara till exempel bonuscheckar, etc.