Bäst Kreditkort med Försäkringar

{{card.name}}

Kreditutrymme
{{card.limit}} kr
Räntefria dagar
{{card.time}}
Årsränta vid kredit
{{card.fee}}
Årskostnad
{{card.yearlyfee}}

{{card.terms}}

Villkor

 • Minst {{card.age}} år
 • Svensk Medborgare
 • Årsinkomst: {{card.income}}
 • Se all villkor genom att klicka på loggan

Anmärkningar

 • Godtar Betalningsanmärkningar:
 • Använder UC:

Avgifter

 • Årskostnad: {{card.yearlyfee}}
 • Valutaväxlingsavgift: {{card.exchangefee}}

*FinanceFreely.com erbjuder en oberoende och helt gratis jämförelsetjänst av lån, försäkringar, kreditkort, investeringsprodukter samt andra banktjänster. För att ha möjlighet att erbjuda denna tjänst helt gratis får vi ibland provision från några av företagen som vi hänvisar dig till.

Kreditkort med Försäkringar

Det flesta kreditkort idag, vare sig det är ett MasterCard, Visa eller ett American Express kort så erbjuder dessa kort någon form av försäkring samt tilläggsförsäkringar. Till exempel så erbjuder nästa alla kreditkort någon form av reseförsäkring helt utan kostnad.

De flesta kortutgivare erbjuder även andra försäkringar med då mot en avgift. För mer info om vilka försäkringar du kan få med ditt nya kreditkort bör du kolla med kortutgivaren.

Reseförsäkring

En av dem vanligaste försäkringarna som nästan alltid kommer med ett kreditkort, är reseförsäkring som ger dig ett avbeställningsskydd, men även olycksfall samt ersättning vid missad avresa eller försenat bagage.

Med vissa kreditkort kan du även ha möjlighet att få nödkontanter och nödbiljetter. Vem som skyddas av försäkringen kan variera, men oftast skyddas både kortinnehavaren samt dennes familj om hela resan har betalats med kreditkortet.

Tilläggsförsäkringar

Det finns ett stort antal olika tilläggsförsäkringar som kan ingå i kreditkortets årsavgift eller mot en extra kostnad. Här nedan hittar du några exempel på tilläggsförsäkringar som vissa kortföretag erbjuder. Tänk på att det är inte säkert att alla kortföretag erbjuder extra försäkringar så innan du väljer att ansöka om ett nytt kreditkort bör du alltid kontrollera villkor, etc.

 • Tilläggsförsäkringar vid Resa – Med denna försäkring kan du få ersättning om du plötsligt skulle bli allvarligt sjuk eller om du bli skadad i en olycka som då tvingar dig att avboka resan. Försäkringen kan även täcka om du skulle bli sjuk under resans gång och då inte kan delta i någon aktivitet som du har betalt för. Till exempel om du är på skidsemester och du blir sjuk så kan du få en ersättning motsvarande kostnaden för liftkortet.
 • Extra Ekonomiskt Skydd – Om du har ett kreditkort som erbjuder ekonomiskt skydd kan du få ett betalningsskydd om du till exempel skulle bli allvarligt sjuk, drabbas av en olycka eller om du plötsligt skulle bli arbetslös. Du kan även få ersättning om du har köpt fotbollsbiljetter och plötsligt skulle bli sjuk så du inte kan gå på matchen.Vissa kreditkort erbjuder även en typ av allriskförsäkring när du köper någon produkt som till exempel en ny TV eller annan hemelektronik. Sen finns det vissa kreditkort som kan ge dig kompensation om du skulle hitta samma produkt som du just har köpt men till ett lägre pris. Och för dig som kanske spelar golf finns det även en så kallad Hole-in-one-försäkring som täcker kostnaden för champagnen om du skulle göra en hole in one!
 • Trygghetsförsäkringar – En annan typ av försäkring som ibland kan komma med kreditkort är en extra trygghetsförsäkring. Med denna försäkring få du till exempel ersättning om du skulle bli utsatt för ett rån när du tar ut pengar från en bankomat. Du kan även ha rätt till nödkontanter. Skulle det vara så att du blir av med dina nycklar så kan du få ersättning får eventuell låssmed och nytt lås.