Bäst Kreditkort med Högst Kredit

{{card.name}}

Kreditutrymme
{{card.limit}} kr
Räntefria dagar
{{card.time}}
Årsränta vid kredit
{{card.fee}}
Årskostnad
{{card.yearlyfee}}

{{card.terms}}

Villkor

 • Minst {{card.age}} år
 • Svensk Medborgare
 • Årsinkomst: {{card.income}}
 • Se all villkor genom att klicka på loggan

Anmärkningar

 • Godtar Betalningsanmärkningar:
 • Använder UC:

Avgifter

 • Årskostnad: {{card.yearlyfee}}
 • Valutaväxlingsavgift: {{card.exchangefee}}

*FinanceFreely.com erbjuder en oberoende och helt gratis jämförelsetjänst av lån, försäkringar, kreditkort, investeringsprodukter samt andra banktjänster. För att ha möjlighet att erbjuda denna tjänst helt gratis får vi ibland provision från några av företagen som vi hänvisar dig till.

Kreditkort med Högst Kredit

Att välja ett kreditkort bara för det har en hög kreditgräns kan bli en dyr historia. Samtidigt är det inte helt lätt att få en maxad kredit på sitt kreditkort. Detta beror på att kreditkortsbolagen baserar krediten på din betalningsförmåga.

Detta betyder att en person som har fast jobb har större chans att få en högre kredit än en person som är timanställd, även om den timanställda tjänar lika mycket som personer som har ett fast jobb.

Vad baseras kreditbeloppet på?

Som vi skrev ovan så är ens betalningsförmåga väldigt viktig om man vill ha en hög kredit. Men det finns även några andra faktorer som spelar in och dem tänkte vi gå igenom här nedan:

 • Jobb – Vill man ha en så gör kreditnivå så möjligt, då är det viktigt att man har jobb! Helst av allt ska du vara fast anställd! Skulle det vara så att du är deltids anställd / timanställd så betyder inte det att du inte kan få ett kreditkort, men hur mycket du kan låna kommer skiljas mot en som är fast anställd, iallafall om du inte har en väldigt hög lön som timanställd.
 • Ålder – Något som också spelar in hur mycket du kan få i kredit är hur gammal du är. Till exempel så har väldigt unga och äldre personer svårt att få en hög kredit. För att få en så hög kredit så möjligt så bör du vara mellan 30 – 50 år samt ha en ordnad ekonomi.
 • Ekonomi – Hur din ekonomi ser ut är alltid viktig när det gäller lån och krediter. Nu kanske det är så att du har haft det like svårt rent ekonomiskt när du var yngre och kanske har du haft någon betalningsanmärkning, men beroende på vilket kreditkortsbolag du väljer så behöver det inte vara ett problem. Där finns nämligen kreditkort man kan söka om man har betalningsanmärkning. Men återigen om du vill ha så hög kredit så möjligt då är det bäst att ha en bra ekonomi!

 Kreditkort men hög kredit är inte alltid bäst!

Att välja ett kreditkort med hög kredit är inte alltid bäst. Dem flesta kreditkort som har en hög kredit kommer oftast med en årsavgift. Dessutom brukar antalet räntefria dagar vara något mindre på ett kreditkort med en kredit på 100 000 kr än ett kreditkort med en kredit på 45 000 kr.

Räntan variera så klart beroende på vilken kortgivare du väljer, men vad vi har sett är att räntan är rätt så jämn mellan dem olika kortgivarna.

Så när du ska välja ett nytt kreditkort, titta inte bara på hur mycket du kan låna. Utan kolla även om kreditkortet erbjuder några extra tjänster som till exempel bonusar och tilläggsförsäkringar.