Bäst Långivare

{{loan.name}}

Lånbelopp
{{loan.amount}} kr
Låneperiod
{{loan.time}}
Ränta
Individuell ränta från {{loan.intrest}} %
Upp.avg
{{loan.ufee}}

{{loan.terms}}

Villkor

  • Minst {{loan.age}} år
  • Svensk Medborgare
  • Årsinkomst: {{loan.income}}
  • Se all villkor genom att klicka på loggan

Anmärkningar

  • Godtar Betalningsanmärkningar:
  • Använder UC:

Avgifter

  • Uppläggningsavgift: {{loan.ufee}}
  • Aviavgift: {{loan.afee}}

*FinanceFreely.com erbjuder en oberoende och helt gratis jämförelsetjänst av lån, försäkringar, kreditkort, investeringsprodukter samt andra banktjänster. För att ha möjlighet att erbjuda denna tjänst helt gratis får vi ibland provision från några av företagen som vi hänvisar dig till.

Låna Pengar

Här finns en del viktig information om de metoder som används av många av dem långivare vi listar på FinanceFreely.com. För att ta reda på om de specifika metoder och avgifter som tillämpas av varje långivare måste du kolla deras hemsida och läs deras villkor noga innan du ansöker.

De ekonomiska konsekvenserna av utebliven återbetalning

Du bör alltid göra återbetalningar på dina lån i tid och till fullo. Räntorna och information som visas på våra jämförelsesidor förutsätter att ni kommer att göra detta. Varje långivare har sina egna villkor gällande uteblivna betalningar. Vid utebliven betalning kan högre räntor och avgifter tillkomma.

Om du inte gör dina avbetalningar i tid kan du räkna med att en högre ränta kommer tas ut och ytterligare avgifter kommer även tillkomma. Vissa långivare kommer också att vidta rättsliga åtgärder om du upprepade gånger misslyckas med att betala tillbaka. Hur mycket extra du kommer behöva betala och vilka indrivningsmetoder som används för icke-betalda lån beror på långivaren som du har lånat pengarna ifrån och därför är det viktigt att du kontrollera det här innan du ansöker.

Om du tror att du kan ha svårt att göra en återbetalning ska du kontakta din långivare omedelbart. Att strunta i att betala dina lån kan påverka din kreditvärdighet och resultera i ytterligare kostnader samt göra det svårare att få lån i framtiden.

Effekterna av uteblivna betalningar påverkar din kreditvärdighet!

Uteblivna betalningar kommer också ha en direkt påverkan på din kreditvärdighet och om du vid upprepade tillfällen uteblir med betalningarna så kommer detta ha en negativ inverkan på din kreditvärdighet och påverka din möjlighet till framtida lån. Du bör alltid göra återbetalningar i tid och i sin helhet för att undvika försämrad kreditvärdighet.

Förnyelse av lån

Det är inte att rekommendera att förnya eller förlänga ett snabblån eller SMSlån. Men om du ändå skulle behöva göra detta bör du kontakta din långivare att ordna med förlängning i god tid innan pengarna ska vara återbetalda. De flesta långivare kommer att debitera dig en förlängningsavgift och tilläggsränta på din totala skuld. Vissa långivare kan även komma att automatiskt förnya eller förlänga ditt lån om du inte gör återbetalningen i tid. Detta kan komma kosta dig extra i form av extra ränta och avgifter.

Lån & Indrivningsmetoder

Om du misslyckas med att göra återbetalningen i tid kommer det flesta långivarna att kontakta dig via telefon, post eller e-post för att ordna din återbetalning. Om du vid upprepade gånger misslyckas med att göra återbetalningen kan de använda indrivningsmetoder så som att skicka din skuld till inkasso  eller vidta andra rättsliga åtgärder. Du bör därför alltid läsa igenom långivarens avtal innan du ansöker om lån.

Ekonomiska svårigheter

Om du kämpar med att göra amorteringar på dina lån bör du kontakta din långivare direkt. Du kan också få gratis rådgivning från konsumentverket och kronofogden.