Bäst Mäklare för Binära Optioner

{{invest.name}}

Handla från
{{invest.courtage}}
Utbetalning
{{invest.fee}} %
Minsta Insättning
{{invest.deposit}}

{{invest.terms}}

*FinanceFreely.com erbjuder en oberoende och helt gratis jämförelsetjänst av lån, försäkringar, kreditkort, investeringsprodukter samt andra banktjänster. För att ha möjlighet att erbjuda denna tjänst helt gratis får vi ibland provision från några av företagen som vi hänvisar dig till.

Binära Optioner

Ett nytt och spännande sätt att investera på börsen är via binära optioner, även kallade överunder optioner. Vad som är speciellt med binära optioner är att du ska helt enkelt försöka gissa om en akties pris kommer stå över eller under en viss nivå på inlösendagen.

Beroende på prisutvecklingen för den underliggande tillgången så kommer en binär option antingen ha ett värde på 1 eller 0, därav namnet binära optioner. Detta betyder att det bara finns två slutkurser för en binär option och din eventuella vinst eller förlust är bestämd på förhand.

Så fungerar Binära Optioner

Det är rätt enkelt att förstå hur binära optioner fungerar. Som vi skrev innan så finns det två typer: Överoptioner & Underoptioner.

Överoptioner: I fallet med överoptioner så kommer dessa optioner ha ett värde  på 1 kr om aktien ligger över det förutbestämda lösen priset som överoptionen har. Skulle priset vara under så kommer värdet vara noll kronor för optionen på lösendagen.

Underoptioner: Underoptioner fungerar tvärtemot en överoption. Så det betyder att skulle aktiens värde ligga under det förutbestämda lösenpriset som underoptionen har så kommer optionen har ett värde på 1 kr och skulle priset stå över så kommer värdet vara noll kronor för optionen på lösendagen.

Vem ska handla Binära Optioner?

Binära optioner är främst till för dig som har vanna att handla med högriskderivat. För att ha möjlighet att handla binära optioner så kommer du också behöva teckna ett optionsavtal med Stockholmsbörsen eller så får du välja något företag som specialiserar sig på handel med binära optioner och öppna ett handelskonto där.

Binära optioner kan användas på samma sätt som vanliga optioner och då inkluderas i din investeringsstrategi och riskoptimering.

Fördelar med Binära Optioner

  • Enkelheten – En stor fördel med binära optioner är att dem är väldigt enkla att förstå samt att handla med, då du bara behöver förutse den underliggande tillgångens riktning. Detta betyder att om du tror att en aktie kommer stiga i värde och stå över en viss nivå vid en viss tidpunkt så kommer du tjäna pengar.
  • Bra Avkastning – Med binära optioner går det att få väldigt hög avkastning på kort sikt och detta gör binära optioner till ett av de mest lukrativa produkterna som finns på finansmarknaden. Det är dock viktigt att tänka på att det fortfarande krävs en hel del erfarenhet av till exempel teknisk- och fundamental analys för att kunna utveckla bra handelsstrategier som förblir framgångsrika.
  • Stort utbud av underliggande tillgångar – Med binära optioner går det att handla ett stort utbud av underliggande tillgångar så som valutor, råvaror, aktier och aktieindex. Dessutom är du inte begränsat till att bara köpa svenska aktier utan du kan köpa aktier från några av världens ledande börser!

Risker med Binära Optioner