Långivare som erbjuder Lån vid Betalningsanmärkning

{{loan.name}}

Lånbelopp
{{loan.amount}} kr
Låneperiod
{{loan.time}}
Kostnad
{{loan.intrest}} kr
Uppl.avg
{{loan.ufee}} kr

{{loan.terms}}

Villkor

 • Minst {{loan.age}} år
 • Svensk Medborgare
 • Årsinkomst: {{loan.income}}
 • Se all villkor genom att klicka på loggan

Anmärkningar

 • Godtar Betalningsanmärkningar:
 • Använder UC:

Avgifter

 • Uppläggningsavgift: {{loan.ufee}} kr
 • Aviavgift: {{loan.afee}} kr

*FinanceFreely.com erbjuder en oberoende och helt gratis jämförelsetjänst av lån, försäkringar, kreditkort, investeringsprodukter samt andra banktjänster. För att ha möjlighet att erbjuda denna tjänst helt gratis får vi ibland provision från några av företagen som vi hänvisar dig till.

Lån med Betalningsanmärkning

Här hittar du kreditbolag som erbjuder dig att låna pengar om du har betalningsanmärkningar! Att få lån när man har betalningsanmärkning skiljer sig något från en vanlig låneansökan. Precis som vid en vanlig låneansökan så tas där en kreditprövning för att se hur dina betalningsanmärkningar ser ut. Men utöver en kreditprövning så använder även kreditbolagen en så kallad scoringmodell som tar hänsyn till hur mycket inkomst du har varje månad.

Andra parametrar som används för att bestämma någons scoring är: inkomstbortfall, anställningstid, kreditkortsutnyttjande, betalningshistorik, ålder, antal skulder och levnadsomkostnader. Baserat på dessa parametrar kan man sen beräkna om du kommer ha möjlighet att återbetala ett lån. Här nedan hittar du några kreditbolag som erbjuder lån när du har betalningsanmärkning!

Låna pengar med anmärkningar

Först och främst skulle vi avråda dig att låna pengar om du idag har några anmärkningar på grund av dålig ekonomi och du vet att din ekonomiska situation ej kommer bli bättre inom det närmsta. Men vi vet också att man kan hamna i situationer då ett lån är sista utvägen så därför tänkte vi gå igenom lite som du kan tänka på innan du ansöker om ett nytt lån.

 1. Om du idag har en dålig ekonomi men ändå behöver ett lån försök då hitta ett privatlån där du har något länge återbetalningstid. Välj inte ett Snabblån eller SMSlån för då kommer du behöva betala tillbaka lånet inom någon månad. Och skulle du misslyckas med att återbetala detta lånet också så kommer du få ännu mer problem. Genom att välja ett Privatlån så har du oftast något längre tid att återbetala lånet vilket kan vara bra om du till exempel skulle få in lite extra pengar någon månad för då kan du välja att göra en större återbetalning och på så sätt minska din skuld och beloppet du måste betala varje månad.
 2. Skulle du inte hitta en långivare som erbjuder privatlån så kan du också titta på ett så kallat ”Samlingslån” vilket ger dig en större summa pengar så du kan lösa dina andra lån. Med hjälp av ett samlingslån kan du också oftast få ner din månadskostnad då du slipper dyra avgifter hos dem andra långivarna när dem till exempel skickar betalningspåminnelser, etc.

Vad betyder det att få en betalningsanmärkning?

En betalningsanmärkning får man oftast då man inte har återbetala ett lån eller om man har köpt någon produkt på avbetalning och då inte betalt den månadskostnad som ofta uppkommer. Ofta kan det röra sig om att man har tecknat ett mobilabonnemang men så har man inte kunnat betala kostnaden vilket har lett till att ärendet har gått till inkasso eller ännu värre: Kronofogden.

Skulle ärendet gå till Kronofogden så kommer dem försöka kontakta dig som låntagare samt eventuell arbetsgivare får då kräva in en del av din lön. En skuldsanering kan även inledas och då görs en utmätning av de tillgångar du har samt lön. Vid en skuldsanering tar Kronofogden alla dina tillgångar som dem anser vara av värde och säljs sen för att få in pengar till att betala tillbaka dina skulder. Då du kan förlora bil och även bostad vid en skuldsanering så är det väldigt riskabelt att låna pengar när man har betalningsanmärkningar.

Vilka lån finns tillgängliga vid betalningsanmärkning?

Utbudet av lån när man har betalningsanmärkningar är rätt begränsat men det finns långivare som erbjuder SMSlån, Snabblån, Privatlån och även Bostadslån. Dock är dem två sista något svårare att få då kraven är något högre och oftast kommer du behöva ha en fast inkomst. Även om SMSlån och Snabblån är enklare att få godkänna så är kostnaden väldigt höga och om du skulle få ännu mer ekonomiska problem så kan din situation bli avsevärt mycket värre.

Som vi skriver ovan så kan det vara en bra ide att skaffa ett samlingslån och på så sätt försöka betala av alla dina tidigare skulder. När detta är gjort så kommer du bara ha ett lån som du kommer att betala på och om du då sköter alla betalningar så kommer din betalningsanmärkning försvinna inom tre år.

Tänk på detta om du har betalningsanmärkningar

 • När du har betalningsanmärkningar så kommer kreditgivarna anses att du är mindre kreditvärdig vilket ofta leder till att lånen som du tar kan bli väldigt dyra då långivaren tar ut en riskpremie för lånet.
 • Det finns ett antal olika långivare som erbjuder lån om du har betalningsanmärkningar. Dem flesta av dessa lån är SMSlån och Snabblån, men om du har möjlighet så bör du försöka ansöka om ett privatlån. I slutändan kanske det blir något dyrare men oftast har du längre tid på dig att återbetala lånet vilket kan öka din chans att betala tillbaka lånet och vilket även minskar chansen att få fler anmärkningar.