Långivare med Snabba Utbetalningar

{{loan.name}}

Lånbelopp
{{loan.amount}} kr
Låneperiod
{{loan.time}}
Kostnad
{{loan.intrest}} kr
Uppl.avg
{{loan.ufee}} kr

{{loan.terms}}

Villkor

 • Minst {{loan.age}} år
 • Svensk Medborgare
 • Årsinkomst: {{loan.income}}
 • Se all villkor genom att klicka på loggan

Anmärkningar

 • Godtar Betalningsanmärkningar:
 • Använder UC:

Avgifter

 • Uppläggningsavgift: {{loan.ufee}} kr
 • Aviavgift: {{loan.afee}} kr

*FinanceFreely.com erbjuder en oberoende och helt gratis jämförelsetjänst av lån, försäkringar, kreditkort, investeringsprodukter samt andra banktjänster. För att ha möjlighet att erbjuda denna tjänst helt gratis får vi ibland provision från några av företagen som vi hänvisar dig till.

Låna Pengar Snabbt

När du behöver pengar snabbt så finns det två lånetyper som är att föredra om du skulle behöva få pengarna utbetalda snabbt. Lånen är Snabblån och SMSlån och oftast kan du ha pengarna på kontot inom någon timme förutsatt att du klara kreditprövningen. Här ovan hittar du alla svenska långivare som gör snabba utbetalningar.

Vad är det som påverkar hur snabb utbetalningen blir?

Då det finns en mängd olika låneformer så kan utbetalningstiden också variera. Till exempel så har du en något längre utbetalningstid på ett Bolån än du har på ett Snabblån eller Privatlån.

Hur snabb utbetalning varje långivare har variera så klar, då varje långivare hanterar varje ärende olika och har olika metoder för att fastställa din kreditvärdighet. Men generellt kan man säga att ju mer pengar du behöver lån desto längre tid kommer det ta att få pengarna utbetalda.

Låt oss ta två exempel där vi jämför processen för att få ett Bolån och Privatlån.

Bostadslån

 1. För att ens ha möjlighet att få ett bolån så kommer du oftast behöva ha en kontantinsats. Tidigare låg kontantinsatsen på 10% av den totala summan du vill lån. Det var ibland även möjligt att låna hela beloppet förutsatt att man kunde acceptera en högre ränta.
 2. Dock har dessa regler skärpts och idag behöver man han en kontantinsats på 15% av lånebeloppet. (Ett lån på 3.5 MSK kommer till exempel kräva en kontantinsats på 525.000 kr)
 3. Men, även om du nu har en kontantinsats så är det fortfarande inte säkert att du kommer få låna några pengar. Därför måste du gå till banken och få ett lånelöfte och att du kan få låna pengar. Innan banken ger dig ett lånelöfte så kommer dem göra en sedvanlig kreditprövning samt gå igenom din ekonomi för att fastställa om du kommer ha möjlighet att återbetala lånet.

Redan här förstår du nog att ansöka om ett bolån är inget bra alternativ om du behöver pengar fort. Dessutom kan du inte använda pengarna från ett bolån till att köpa något annat än en bostad. Men om du fortfarande behöver låna en större summa pengar så finns det en annan typ av lån:

Privatlån

Tyvärr kan du inte låna lika mycket som med ett bolån när du ansöker om ett privatlån. Men oftast går det att låna mellan 350.000 – 400.000 kr och processen från ansökan till utbetalning är rätt så mycket snabbare jämför med ett bolån.

 1. Att ansöka om ett privatlån kan du enkelt göra via nätet och oftast får du direkt ett preliminärt besked om du har möjlighet att få lån.
 2. Till skillnad från ett Bolån så kräver ett Privatlån ingen kontantinsats och oftast gör långivaren ingen jätte grundlig undersökning av din ekonomi förutom då en sedvanlig kreditprövning. Därefter tittar dem på om du har en inkomst som tillåter dig att göra alla avbetalningar, etc.
 3. Oftast går denna process väldigt fort och inom en dag har du besked om du kan få lån eller ej.
 4. Från det att du har fått besked om att du kommer få låna pengarna tills det att pengarna finns på ditt konto tar det oftast 1 –  2 bankdagar. Så om allt fungerar som det ska med kreditprövningen så bör du ha pengarna på ditt konto inom 2 – 3 bankdagar.

Men om du behöver pengarna ännu snabbare? Finns det något alternativ?

Ja, det finns ytterligare två lånetyper du kan ansöka om du är i stor nöd av pengar. Dock är du begränsad av hur mycket du kan låna. När du behöver pengar riktigt fort så är det bästa alternativet SMSlån och Snabblån men med dessa lån kan du högst låna upp till 50.000 kr och oftast måste du återbetala lånet inom 24 månader!

Fördelen med dessa lån är att dem går väldigt fort att ansöka om, då du enkelt kan legitimera dig med e-legitimation eller mobilnummer som är registrerat i ditt namn.

Hur snabbt du kan få pengarna beror oftast på vilken bank du har samt vilken tid du ansöker om lånet. Låt säga att du och långivaren har samma bank och att du ansöker om lånet på förmiddagen, då kan du oftast ha pengarna på ditt konto samma dag.

Skulle du och långivaren ha olika banker och du kanske ansöker på eftermiddagen, då kommer du ha pengarna på ditt konto dagen efter. Alternativt inom en bankdag.

Nackdelar med snabba lån

Självklart är det en fördel att SMSlån, Snabblån och Privatlån är så snabb att få utbetalda, speciellt när du är i stort behov av pengar. Men samtidigt kan det leda till att du tar onödiga lån och att du inte tänker efter ordentligt innan du ansöker om att låna pengar. Kanske skulle du kunna lösa situationen på ett bättre sätt och är det verkligen så viktigt att du måste köpa den där produkten som du nu är intresserad av. Kanske skulle du kunna vänta med köpet till du får pengar från lön eller annan inkomstkälla.

Tänk även på att SMSlån och Snabblån är den dyraste typen av krediter så om du har ekonomiska problem så är dessa lån kanske inte den bästa lösningen.